Autorizare

Login:
Parola:

Pagina principala » Lumea Noastra » Despre companie

 

Compania “CREAVITA” S.R.L. a fost fondată în anul 2007, avînd sediul în capitala Republicii Moldova – or. Chişinău. Compania are 100% capital privat fiind fondată de către domnul Vasile Ili.

“CREAVITA”a debutat pe piaţa naţională alimentară în anul 2007. Segmentele abordate în acea perioadă au fost: Cofetăria, Sosurile, Semifabricatele şi diverse Utilaje. De la început compania a dispus de o gamă variată de produse, care în timp a fost lărgită.
Din anul 2008 compania activează şi în Horeca. Iar astăzi în “CREAVITA” puteţi găsi orice soluţie în domeniu alimentar, cu o ofertă de gamă largă în: Veselă, Inventar, Deserturi, Ciocolată si Frişcă.
În anul 2009 compania a mai adăugat o ramură în asortimentul de segmente abordate, şi anume - Panificaţia. Iniţial, lansîndu-se pe piaţă Drojdiile, iar în timp, pas cu pas, lansîndu-se în asortiment şi Amelioratori, Premixuri ş.a. În prezent “CREAVITA” vă poate oferi soluţii pentru toate procesele ce ţine de Panificaţie.
După tradiţie, în anul 2010 a fost pus accent pe Produse de Bacalee în Panificaţie (Stafide, Susan, Chimen ş.a.) şi în Cofetărie (Produse din Migdale, Alune, Fistic, Arahide, Fulgi de Cocos ş.a.).

 

Parteneri:
“CREAVITA”
 colaborează cu diverşi producători renumiţi în lume, aceasta fiind distribuitor oficial în Moldova. Unii din aceşti parteneri sunt lideri mondiali in domeniul lor de activitate. Printre cei mai cunoscuţi sunt:

Atlanta Poland  (Polonia)
Soja Proteine  (Serbia)
Pakmaya  (Romania)
Modecor  (Italia)
Martellato  (Italia)
Barry Callebaut (Polonia)
Barry Calebaut  (Rusia)
Barbara Luijckx  (Polonia)
Avebe  (Olanda)
Cargill  (Polonia)
Hendi  (Polonia)